Urheilulinja

Leppävaaran lukion urheilulinja tarjoaa aktiivisille ja huipulle tähtääville nuorille urheilijoille laadukkaat ja joustavat lukio-opiskelun ja urheiluvalmennuksen yhdistämisen mahdollisuudet. Urheilulinjan opiskelijat voivat suorittaa yhteensä 15 urheiluvalmennuskurssia lukioaikana. Lukion yleislinjan opiskelijoilla on mahdollisuus hakea urheilijastatusta ja suorittaa max. viisi urheiluvalmennuskurssia.

Urheiluvalmennuksen pääpaino on henkilökohtaisten lajitaitojen ja fyysisten perusominaisuuksien kehittämisessä. Tarjoamme lajivalmennusta espoolaisten yhteistyöseurojen (EsJT, Espoon Tapiot, Esport Oilers, FC Espoo, FC Honka, Kiekko-Espoo, Tapiolan Honka, Westend Indians) urheilijoille. Muiden lajien ja seurojen urheilijat saavat fysiikkavalmennusta lukion omassa harjoitusryhmässä.

Leppävaaran lukion urheilulinjalle (hakukoodi 0258/817) haetaan sähköisesti yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Sähköisen haun lisäksi hakijan on täytettävä hakulomake urheiluoppilaitokseen (2021). Hakemusten palautus lukion kansliaan 23.3.2021 klo 15.00 mennessä. Hakemuksen voi lähettää myös sähköisesti lukion kansliaan koulusihteerille. Katso lisää urheiluoppilaitokseen hakemisesta, opiskelijavalinnan hakuprosessista ja kriteereistä olympiakomitean sivuilta

Urheiluoppilaitoksen hakulomake 2021

Urheilulinjan esittely 2021.pdf