eUrheiluvalmennus

eUrheiluvalmennus (EV)

Hakeminen

eUrheiluvalmennukseen haetaan yleislinjalta 1.jakson aikana. Valinta opintoihin tapahtuu yhteistyökumppanin Incoachin haastatteluiden pohjalta. Aiempi harrastuneisuus, motivaatio, ja sitoutuneisuus vaikuttavat valintaan.


Opinnot

eUrheiluvalmennuksen tavoitteena on tarjota motivoituneille ja huipulle tähtääville nuorille eUrheilijoille laadukkaan ja joustavan lukio-opiskelun sekä eUrheiluvalmennuksen yhdistämisen mahdollisuudet. eUrheiluvalmennus toteutetaan yhtenä-kahtena aamuharjoituksena viikossa riippuen jaksosta. eUrheilulinjan opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa lukioaikana yhteensä noin 15 urheiluvalmennuskurssia (30 opintopistettä). eUrheiluvalmennus sisältää peliharhoitusten lisäksi fysiikkavalmennusta kerran viikossa ohjatusti.

Ensimmäisen lukiovuoden eUrheiluvalmennuksen tavoitteena on aamuharjoitteluun tottuminen sekä perustan rakentaminen kovempaa harjoittelua varten. Toisen lukiovuoden tavoitteena on oman harjoittelun laadun lisääminen ja eUrheilijaksi oppiminen. Kolmannen lukiovuoden tavoitteena on omien vahvuuksien kehittäminen ja eteneminen kohti omaa huippua.

Lukion eUrheilijoille on tarjolla lajivalmennusta ammattivalmentajien ohjaamana. Valmennus toteutetaan lukion tiloissa.

eUrheiluvalmennus toteutetaan yhdessä Incoachin kanssa. eUrheilijoille suositellaan pääsääntöisesti pitkän matematiikkan ja laajan fysiikkan opintoja, mutta se ei ole välttämämätöntä.


Katso alta esittelyvideo eUrheilusta. ( HUOM! videolla päivittynyttä tietoa; eUrheiluvalennuksessa olevat opiskelijat eivät tee yhteistyötä Metropolian ja väyläopintojen kanssa. Väyläopinnot tieto- ja viestintätekniikan amk opintoihin ovat erillinen kokonaisuus. Yhteistyökumppani on nykyään Incoach.)