eUrheiluvalmennus

eUrheiluvalmennus (EV)

Hakeminen

eUrheiluvalmennukseen haetaan yleislinjalta 1.jakson aikana. Valinta opintoihin tapahtuu yhteistyökumppanin Incoachin haastatteluiden pohjalta. Aiempi harrastuneisuus, motivaatio ja sitoutuneisuus vaikuttavat valintaan.


Opinnot

eUrheiluvalmennuksen tavoitteena on tarjota motivoituneille ja huipulle tähtääville nuorille eUrheilijoille mahdollisuus yhdistää laadukas ja joustava lukio-opiskelu sekä eUrheiluvalmennus. eUrheiluvalmennus toteutetaan yhtenä tai kahtena aamuharjoituksena viikossa riippuen jaksosta. eUrheilulinjan opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa lukioaikana yhteensä noin 15 urheiluvalmennuskurssia (30 opintopistettä). eUrheiluvalmennus sisältää peliharjoitusten lisäksi fysiikkavalmennusta kerran viikossa ohjatusti.

Ensimmäisen lukiovuoden eUrheiluvalmennuksen tavoitteena on aamuharjoitteluun tottuminen sekä perustan rakentaminen kovempaa harjoittelua varten. Toisen lukiovuoden tavoitteena on oman harjoittelun laadun lisääminen ja eUrheilijaksi oppiminen. Kolmannen lukiovuoden tavoitteena on omien vahvuuksien kehittäminen ja eteneminen kohti omaa huippua.

Lukion eUrheilijoille on tarjolla lajivalmennusta ammattivalmentajien ohjaamana. Valmennus toteutetaan lukion tiloissa.

eUrheiluvalmennus toteutetaan yhdessä Incoachin kanssa. eUrheilijoille suositellaan pääsääntöisesti pitkän matematiikan ja laajan fysiikan opintoja, mutta tämä ei ole välttämätöntä.


Katso alta esittelyvideo eUrheilusta. ( HUOM! Päivitys videon tietoihin: eUrheiluvalmennuksessa olevat opiskelijat eivät tee yhteistyötä Metropolian väyläopintojen kanssa. Väyläopinnot tieto- ja viestintätekniikan amk opintoihin ovat erillinen kokonaisuus. Yhteistyökumppani on nykyään Incoach.)