Kevään ylioppilaiden juhlat

Lauantaina 30.5.

klo 10 ylioppilaat Teamsiin, klo 11 - 12 virtuaalinen ylioppilasjuhla, linkki tulee kotisivujen etusivulle.

Ohjelmassa rehtorin puhe, ylioppilaiden nimien lukeminen, poplauluryhmä (Bruno Marsin Just The Way You Are), lakitus ja ylioppilaaksi julistaminen, Gaudeamus, stipendien ja palkintojen lukeminen, loppumusiikki (Suvivirsi).

Ylioppilaiden kannattaa rakentaa koteihin oma juhlakatsomo, varata itselleen ylioppilaslakki ja liittyä mukaan Teams-ohjelmaan linkin kautta, omassa koneessa on hyvä olla kamera, jotta kaikki lakitettavat näkyvät Teamsin galleriassa yhtä aikaa. Kannattaa varmistaa etukäteen, että pääsy Teamsiin onnistuu. Linkki Teamsiin lähetetään ylioppilaille Wilman kautta.

Lauantaina 29.8.

klo 12.30 – 15 ylioppilasjuhla Karaportti 2:n ravintolassa (ylioppilaat jäävät pääaulaan odottamaan kuvausta ja vanhemmat siirtyvät käytävää pitkin ravintolaan).

Ohjelmassa ylioppilaiden ryhmäkuvaus klo 12.30 (vanhemmat ravintolassa odottamassa), ylioppilaskulkueen ja Suomen lipun saapuminen ravintolaan klo 13, alkumusiikki, ylioppilaiden siirtyminen läheistensä pöytiin, rehtorin tervehdys, musiikkiesitys, ylioppilaan puhe (Matilda Packalén), musiikkia, kahvi ja kakkutarjoilu, päätösmusiikki. Ylioppilaat saapuvat juhlaan ylioppilaslakki päässä, siisti, juhlava asu.

Leppävaaran lukio onnittelee uusia ylioppilaita!