Yleislinjalle

Leppävaaran lukion esittely ja avoimet ovet uusille opiskelijoille pidetään tammikuussa 2019 keskiviikkona 16.1. ja tiistaina 22.1. klo 13. Lukion esittely huoltajille on keskiviikkona 6.2. klo 18 lukion salissa. Tervetuloa tutustumaan!

Leppävaaran lukiossa voi suorittaa ”eSport-opintoja”. Opintokokonaisuus rakentuu pelisovellukset opinnoista sekä pitkän matematiikan ja pitkän fysiikan opinnoista. Opintojen laajuus on n. 15 kurssia (30 opintopistettä). Opintokokonaisuus suoritetaan yhteistyössä Metropolia-ammattikorkeakoulun kanssa ja se toimii mahdollisena väyläopintoina Metropolia-ammattikorkeakouluun pelisovellukset pääaineena opintoihin. Katso tästä lisätietoja Metropolian tieto- ja viestintätekniikan opinnoista.

Hae Leppävaaran lukioon osoitteessa: www.opintopolku.fi

Sähköisen ainevalintakortin linkki löytyy sivulta www.espoo.fi/yhteishaku

Linkki aukeaa maaliskuun puolivälissä.

Hyvät Leppävaaran lukion syksyn 2019 uudet lukiolaiset

Kannustamme teitä sähköiseen opiskelupaikan vastaanottamiseen, kun yhteishaun tulokset ovat tulleet. Saamasi Leppävaaran lukion opiskelupaikka kannattaa ottaa vastaan heti, vaikka jonottaisikin vielä varapaikkaa ylemmältä hakutoiveelta.

Yleislinjan ja urheilulinjan uusien opiskelijoiden orientaatiopäivät järjestetään keskiviikkona 19.6. klo 9.15 – 12 ja maanantaina 5.8. klo 9.15 – 12. Ohjelmassa on lukioon ja lukio-opiskeluun tutustumista.

Kaikkien ensimmäisen opintovuoden uusien opiskelijoiden kahden ensimmäisen jakson oppikirjalista tulee kotisivuille kesäkuussa 2019.

Lukujärjestykset uusille opiskelijoille tehdään 8. – 9.8.

Lukioon valmistavan opetuksen opiskelijoiden valintakoe pidetään keskiviikkona 26.6. klo 10 – 11 ja torstaina 25.7. klo 10 – 11. Valintakokeeseen osallistuminen on edellytys lukioon valmistavaan opiskeluun pääsemiseen.

Tervetuloa aloittamaan opiskelua Leppävaaran lukiossa ja uutta vaihetta elämässä!

Leppävaaran lukion väki