Yleislinjalle

Leppävaaran lukion esittely ja avoimet ovet uusille opiskelijoille pidetään tammikuussa 2020 keskiviikkona 15.1. ja tiistaina 21.1. klo 13. Lukion esittely huoltajille on keskiviikkona 5.2. klo 18. Tervetuloa tutustumaan!

Leppävaaran lukiossa voi suorittaa ”eSport-opintoja”. Opintokokonaisuus rakentuu pelisovellukset opinnoista sekä pitkän matematiikan ja pitkän fysiikan opinnoista. Opintojen laajuus on n. 15 kurssia (30 opintopistettä). Opintokokonaisuus suoritetaan yhteistyössä Metropolia-ammattikorkeakoulun kanssa ja se toimii mahdollisena väyläopintoina Metropolia-ammattikorkeakouluun pelisovellukset pääaineena opintoihin. Katso tästä lisätietoja Metropolian tieto- ja viestintätekniikan opinnoista.

Hae Leppävaaran lukioon osoitteessa: www.opintopolku.fi

Sähköisen ainevalintakortin linkki löytyy sivulta www.espoo.fi/yhteishaku

Linkki aukeaa maaliskuun puolivälissä. Yhteishaku 18.2. - 10.3.2020

Opiskelupaikka kannattaa ottaa vastaan sähköisesti heti, kun yhteishaun tulokset ovat tulleet. Opiskelupaikka kannattaa ottaa vastaan, vaikka jonottaisikin vielä varapaikkaa ylemmältä hakutoiveelta.

Yleislinjan ja urheilulinjan uusien opiskelijoiden orientaatiopäivät järjestetään kesäkuussa. Ohjelmassa on lukioon ja lukio-opiskeluun tutustumista.

Kaikkien ensimmäisen opintovuoden uusien opiskelijoiden kahden ensimmäisen jakson oppikirjalista julkaistaan kotisivuilla kohdassa Opiskelijalle-oppikirjalista.

Lukujärjestykset uusille opiskelijoille tehdään ensimmäisinä koulupäivinä.

Lukio-opinnoissa tarvitset kannettavaa tietokonetta, ohjeet kannettavan hankkimiseen löydät täältä.