Uusille opiskelijoille

Hyvät Leppävaaran lukion syksyn 2019 uudet lukiolaiset

Kannustamme teitä sähköiseen opiskelupaikan vastaanottamiseen, kun yhteishaun tulokset ovat tulleet. Saamasi Leppävaaran lukion opiskelupaikka kannattaa ottaa vastaan heti, vaikka jonottaisikin vielä varapaikkaa ylemmältä hakutoiveelta.

Yleislinjan ja urheilulinjan uusien opiskelijoiden orientaatiopäivät järjestetään keskiviikkona 19.6. klo 9.15 – 12 ja maanantaina 5.8. klo 9.15 – 12. Ohjelmassa on lukioon ja lukio-opiskeluun tutustumista.

Kaikkien ensimmäisen opintovuoden uusien opiskelijoiden kahden ensimmäisen jakson oppikirjalista tulee kotisivuille kesäkuussa 2019.

Lukujärjestykset uusille opiskelijoille tehdään 8. – 9.8.

Lukioon valmistavan opetuksen opiskelijoiden valintakoe pidetään keskiviikkona 26.6. klo 10 – 11 ja torstaina 25.7. klo 10 – 11. Valintakokeeseen osallistuminen on edellytys lukioon valmistavaan opiskeluun pääsemiseen.

Tervetuloa aloittamaan opiskelua Leppävaaran lukiossa ja uutta vaihetta elämässä!

Leppävaaran lukion väki

TERVETULOA ALOITTAMAAN UUTTA OPISKELUVUOTTA.

Lukio on toisen asteen oppilaitos, joka pyrkii antamaan sinulle valmiudet läpi elämän jatkuvaan opiskeluun ja yleissivistyksen kartuttamiseen. Lukion käytyäsi sinulla on hakukelpoisuus korkeakouluopintoihin. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan hyviä opiskeluvalmiuksia ja vahvaa lukiolaisen identiteettiä.

Lukio pyrkii kehittämään opiskelijan koko persoonallisuutta. Tärkeää on, että viihdyt tässä talossa ja olet omalta osaltasi luomassa Leppävaaran lukion me-henkeä.

Lukion aikana oma luovuutesi ja itsenäisyytesi kasvaa. Tavoitteiden saavuttaminen riippuu juuri sinusta.

Tarmokasta lukuvuotta!

Ismo-Olav Kjäldman

rehtori

LEPPÄVAARA UPPER SECONDARY SCHOOL

Welcome to Leppävaara Upper Secondary School!

We are glad that you have decided to spend your exchange year in Finland. We hope that you will enjoy the year in our school and that you will find it beneficial.

We have written down a few things that are good to know about the Finnish school system and our school before you start your studies.

Leppävaara Upper Secondary School is located in Leppävaara, Espoo, which is close to the capital, Helsinki. There are about 350 students in our school and we have a special focus on sports.