Uusille opiskelijoille

Hyvät Leppävaaran lukion uudet lukiolaiset!

Tervetuloa aloittamaan opiskelua Leppävaaran lukiossa ja uutta vaihetta elämässä.

Lukio on toisen asteen oppilaitos, joka pyrkii antamaan sinulle valmiudet läpi elämän jatkuvaan opiskeluun ja yleissivistyksen kartuttamiseen. Lukion käytyäsi sinulla on hakukelpoisuus korkeakouluopintoihin. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan hyviä opiskeluvalmiuksia ja vahvaa lukiolaisen identiteettiä.

Lukio pyrkii kehittämään opiskelijan koko persoonallisuutta. Tärkeää on, että viihdyt tässä talossa ja olet omalta osaltasi luomassa Leppävaaran lukion me-henkeä.

Lukion aikana oma luovuutesi ja itsenäisyytesi kasvaa. Tavoitteiden saavuttaminen riippuu juuri sinusta. Tarmokasta lukuvuotta!

Kaikkien ensimmäisen opintovuoden uusien opiskelijoiden kahden ensimmäisen jakson oppikirjalista julkaistaan kotisivuilla kohdassa Opiskelijalle-oppikirjalista.

Lukio-opinnoissa tarvitset kannettavaa tietokonetta, ohjeet kannettavan hankkimiseen löydät täältä.

Ykkösvuosikurssin vanhempainilta, rehtorin diat (syksy 2019)

Ykkösvuosikurssin vanhempainilta, opojen diat (syksy 2019)

Ismo-Olav Kjäldman, rehtori